Prekės aprašymas
Kilmės šalis: Pietų Korėja
Gamintojas: Samyang
Kiekis: 120 g
Paruošimas:
1. Makaronus ir sriubos bazę sudėkite į 550ml verdančio vandens puodą ir virkite 5 minutes.
2. Nuimkite nuo ugnies, gerai išmaišykite ir galite valgyti. Savo nuožiūra sriubą galima pagardinti daržovėmis, kiaušiniu ir t.t
Sudėtis: Makaronai (90,4%): kvietiniai miltai, aliejus, druska, sojos pupelių aliejus, cukraus tirpalas, saldiklis (E420), emulsikliai (E322, E452, E450), rūgštingumo reguliatorius (E501, E500, E339, E330), spalva (E101).
Sriubos bazė (9,6%): Kimchi milteliai, hidrolizuoti augaliniai baltymai (sojos, kukurūzų, kviečių), pomidorai, druska, cukrus, prieskoniai (raudonųjų pipirų sriubos milteliai, česnakų koncentratas), džiovintos daržovės (Velso svogūnai, Kimchi).
Alergėnai: Kviečiai, gliutenas, soja.
Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)
vaidas4ster (įsigijo produktą) –
Idealus rūgštelės, aštrumo ir originalaus skonio balansas. Pirksiu dar, kai atsiras pardavime.
keptosbulbes (įsigijo produktą) –
Sakyčiau neišskirtiniai iš kitų aštrių ramenų 😀 Visai skanus sultinys, makaronai sakyčiau truputį kitokie, nei mums įprasti – truputį guminės tekstūros (kas nėra nei gerai, nei blogai :D). Nepatiko, kad ruošiant rameną sultinio milteliai pasklido visur ore ir labai dirgino kvėpavimo takus, tai pati dar kartą nepirkčiau 🙂