„Samyang” kimči skonio ramenas

(2 pirkėjų atsiliepimai)

2,50

Kimchi – tai puikaus skonio, aštrūs fermentuoti kopūstai, todėl galima tik įsivaizduoti kokio puikaus skonio yra šie ramenai. Bet galima nebeįsivaizuoti o paragauti 🙂
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)

Neturime

Produkto kodas: 003287 Kategorija: Žymos: , , ,

Prekės aprašymas

Kilmės šalis: Pietų Korėja
Gamintojas: Samyang
Kiekis: 120 g

Paruošimas:
1. Makaronus ir sriubos bazę sudėkite į 550ml verdančio vandens puodą ir virkite 5 minutes.
2. Nuimkite nuo ugnies, gerai išmaišykite ir galite valgyti. Savo nuožiūra sriubą galima pagardinti daržovėmis, kiaušiniu ir t.t

Sudėtis: Makaronai (90,4%): kvietiniai miltai, aliejus, druska, sojos pupelių aliejus, cukraus tirpalas, saldiklis (E420), emulsikliai (E322, E452, E450), rūgštingumo reguliatorius (E501, E500, E339, E330), spalva (E101).
Sriubos bazė (9,6%): Kimchi milteliai, hidrolizuoti augaliniai baltymai (sojos, kukurūzų, kviečių), pomidorai, druska, cukrus, prieskoniai (raudonųjų pipirų sriubos milteliai, česnakų koncentratas), džiovintos daržovės (Velso svogūnai, Kimchi).

Alergėnai: Kviečiai, gliutenas, soja.

Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)

2 atsiliepimai apie „Samyang” kimči skonio ramenas

  1. vaidas4ster (įsigijo produktą)

    Idealus rūgštelės, aštrumo ir originalaus skonio balansas. Pirksiu dar, kai atsiras pardavime.

  2. keptosbulbes (įsigijo produktą)

    Sakyčiau neišskirtiniai iš kitų aštrių ramenų 😀 Visai skanus sultinys, makaronai sakyčiau truputį kitokie, nei mums įprasti – truputį guminės tekstūros (kas nėra nei gerai, nei blogai :D). Nepatiko, kad ruošiant rameną sultinio milteliai pasklido visur ore ir labai dirgino kvėpavimo takus, tai pati dar kartą nepirkčiau 🙂

Parašyti atsiliepimą