„Samyang“ CHACHARONI juodųjų sojos pupelių skonio makaronai

(2 pirkėjų atsiliepimai)

2,00

Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)

Neturime

Produkto kodas: SMR-001 Kategorija: Žymos: , , , ,

Prekės aprašymas

Kilmės šalis: Pietų Korėja
Gamintojas: Samyang
Kiekis: 140g

Nepaisant to, kad greito paruošimo makaronai yra originali japonų produkcija, „Samyang Chacharoni Ramen“ yra labai populiarus patiekalas Pietų Korėjoje. Pakuotę sudaro kinietiška sojos pupelių pasta ir korėjietiško „pad thai“ tipo makaronai, kuriais mėgausis kiekvienas.

Paruošimmas:
1. Įdėkite makaronus ir dribsnius į 500 ml verdančio vandens puodą ir virkite 5 minutes.
2. Išpilkite visą vandenį ir supilkite skystą sriubą ant makaronų.
3. Gerai išmaišykite ir galite valgyti.

Sudėtis:
Makaronai (74.1%): kvietiniai miltai, aliejus, glitimas, druska, sojos pupelių aliejus, cukraus tirpalas, saldiklis (E420), emulsikliai (E322, E452, E450), rūgštingumo reguliatoriai (E501, E500, E339, E330) ), žaliosios arbatos prieskoninis aliejus.
Skysta sriuba (23,6%): prieskoniai (sojos pupelės, hidrolizuoti augaliniai baltymai, vanduo, cukrus, maltodekstrinas, prieskoniai (svogūnų milteliai), skonio stiprikliai (E621 , E631, E627), fruktozė, druska, kalcio karbonatas.
Dribsniai (2.3%): džiovintos daržovės (svogūnai, kopūstai, šaldyti žirniai), tekstūriniai augaliniai baltymai.


Energetinė vertė / 140 g. 2418 kJ / 575 kcal
Riebalai 22.4 g
– Sotieji riebalai 5.0 g
Angliavandeniai 83.0 g
– iš jų cukrūs 7.0 g
Baltymai 11.0 g
Druskos 3.0 g

Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)

2 atsiliepimai apie „Samyang“ CHACHARONI juodųjų sojos pupelių skonio makaronai

  1. Stalladir

    Skonis man patiko, bet sutinku, kad jis gali patikti tikrai ne kiekvienam.

  2. rinkeviciusmodestas (įsigijo produktą)

    Valgomi, bet manau yra geresnių, pavyzdžiui „Jjajangmen“.
    Padažas šiek tiek kartus, vietomis jaučiama tokia „miltelių“ tekstūra. Galbūt reikėtų palikt šiek tiek vandens. Neaštrūs.

Parašyti atsiliepimą
X