Aštrumas A1
Rodoma 1–16 iš 69
-
„Nissin” CUP NOODLES kario skonio ramenas indelyje 67g
2,50€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„Mr.Kang” Troškintos jautienos skonio ramenas 105g
2,00€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„JML” Dirbtinės vištienos ir grybų skonio ramenas 103g
2,00€Artificial Chicken And Mushroom Flavour Ramen
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU) -
„MAMA” TOM YUM Krevečių skonio ramenas 60g
1,50€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„MAMA” TOM YUM Kiaulienos skonio ramenas 60g
1,50€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„JML” Aštrios jautienos skonio ramenas indelyje 104g
3,00€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„JML” Troškintos jautienos skonio ramenas 109g
2,00€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„MAMA” MI GORENG korėjietiški troškinio tipo makaronai 80g
2,00€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Mi goreng (indoneziečių kalba reiškia „kepti makaronai“), taip pat žinomas kaip bakmi goreng, yra indoneziečių makaronų patiekalas. Jis gaminamas iš plonų geltonų makaronų, pakeptų kepimo aliejuje su česnakais, svogūnais, keptomis krevetėmis, vištiena, jautiena arba griežinėliais pjaustytu bakso (mėsos kukuliais), kiaušiniu, čiliais, kopūstais, pomidorais ir kitomis daržovėmis. -
„MAMA” PAD THAI Aštrūs makaronai 47g
1,50€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Pad thai, phat thai arba phad thai yra keptas ryžių makaronų patiekalas – dažniausiai Tailande patiekiamas gatvės maistas. Paprastai jis gaminamas iš ryžių makaronų, krevečių, žemės riešutų, kiaušinių ir pupelių daigų bei kitų daržovių. -
„Unif” Jautienos skonio ramenas 85g
2,00€Unif – rūpinasi ir vegetarais. Nors šis ramenas turi mėsos skonį – jame nėra jokių gyvulinės kilmės medžiagų.
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU) -
„Yumei” Šaltai pateikiami korėjietiško stiliaus makaronai 360g
5,00€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„Yato” MI GORENG makaronai 110g
2,00€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Mie goreng (indoneziečių kalba reiškia „kepti makaronai“), taip pat žinomas kaip bakmi goreng, yra indoneziečių makaronų patiekalas. Jis gaminamas iš plonų geltonų makaronų, pakeptų kepimo aliejuje su česnakais, svogūnais, keptomis krevetėmis, vištiena, jautiena arba griežinėliais pjaustytu bakso (mėsos kukuliais), kiaušiniu, čiliais, kopūstais, pomidorais ir kitomis daržovėmis. -
„Guangyou” ZA JIANG (JJAJANG) juodųjų pupelių skonio troškinio tipo makaronai 110g
2,50€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„Guangyou” Aštriai-rugštūs saldžios bulvės platūs makaronai 100g
2,50€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„Indomie“ MI GORENG SPECIAL makaronai 80g
1,50€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Mi goreng (indoneziečių kalba reiškia „kepti makaronai“), taip pat žinomas kaip bakmi goreng, yra indoneziečių makaronų patiekalas. Jis gaminamas iš plonų geltonų makaronų, pakeptų kepimo aliejuje su česnakais, svogūnais, keptomis krevetėmis, vištiena, jautiena arba griežinėliais pjaustytu bakso (mėsos kukuliais), kiaušiniu, čiliais, kopūstais, pomidorais ir kitomis daržovėmis. -
„Wai Wai” Tom Yum krvečių skonio ramenas 60g
1,50€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)