Prekės aprašymas
Kilmės šalis: Pietų Korėja
Gamintojas: Nongshim
Kiekis: 140g
„Chapagetti“ yra Nongshim korėjietiškų makaronų su sojos pupelių pasta versija. Tai pirmieji greito paruošimo „Jjajangmen“ makaronai ir antra labiausiai perkama rūšis Pietų Korėjoje.
Paruošimas:
1. Įdėkite makaronus ir daržovių mišinį į 600 ml verdančio vandens puodą ir virkite 5 minutes.
2. Nuimkite nuo ugnies ir išpilkite vandenį palikdami apie 3-4 v.š vandens.
3. Sudėkite likusius prieskonius, aliejų ir gerai išmaišykite.
Sudėtis: Kviečių miltai, palmių aliejus, bulvių krakmolas, pakeistas bulvių krakmolas, augalinis aliejus (kukurūzų, alyvuogių, svogūnų, česnakų), kukurūzų miltai, dehidratuotos daržovės (svogūnai, morkos), dekstrozė, dinatrio guanilatas, raudonieji česnakiniai pipirai , ryžių sėlenų aliejus, druska, natrio karbonatas, natrio fosfatai, sojos pupelės, cukrus
Energetinė vertė / 100 g. | 430 kcal |
Riebalai | 14.0 g |
– Sotieji riebalai | 5.0 g |
Angliavandeniai | 68.0 g |
– iš jų cukrūs | 4.0 g |
Baltymai | 8.0 g |
Druskos | 2.0 g |
Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)
eve (įsigijo produktą) –
Vieni iš skaniausių, nors ir ne patys skaniausi instant jjajangmyeon, kokius esu bandžius (mano mėgstamiausi neaštrūs Samyang jjajangmyeon, nes jų skystas padažas man labiau už šių makaronų padažą iš miltelių patinka).
eklumbe (įsigijo produktą) –
Skaniausi bandyti su juodųjų pupelių padažu👌
Lukis (įsigijo produktą) –
Skanus ir unikalus skonis nuo kitu ramenu. Labai skanu.
Supyo (įsigijo produktą) –
Perkam dėžėmis. Nepavaldi laikui klasika. Būtinai paragaukit tie, kas nemėgstat aštriai👍