Prekės aprašymas
Kilmės šalis: Taivanas
Gamintojas: MOM’S Dry noodles
Kiekis: 404g (4 porcijos)
Sudėtis:
Makaronai: kvietiniai miltai, druska, vanduo.
Aštraus padažo pakelis: aštrus padažas, švieži aitrioji paprika, pupelės, druska, rapsų aliejus, aromato ir skonio stipriklis (E621), kmyninis kuminas, vanilė, cinamonas, žvaigždinis anyžius, Sičuano pipirai, kardamonas, gvazdikėliai, bazilikas, konservantas (E200), mirinas, česnako milteliai, aitriosios paprikos aliejus, raugintos juodosios pupelės, raudonieji pipirai, cukrus, pipirų milteliai, baltųjų pipirų milteliai.
Vegetariškas austrių grybų padažo pakelis: vanduo, sacharozė, sojos pupelės, grybų milteliai, kviečiai, druska, tirštikliai (E415, E1422), mielių milteliai, konservantas (E210).
Sezamo aliejaus pakelis: sezamai.
Sudėtyje esantys alergenai yra paryškinti. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Paruošimas:
Sudėkite makaronus į verdantį vandenį (500 ml) ir virkite 3 minutes. Kol jie verda, sumaišykite visus prieskonių pakelius pagal skonį atskirame inde. Makaronams išvirus nupilkite vandenį, sudėkite juos į prieskonių mišinį, išmaišykite ir patiekite.
Energetinė vertė / 100 g. | 1386,4kJ / 331,7kcal |
Riebalai | 4.6 g |
– Sotieji riebalai | 0.8 g |
Angliavandeniai | 61.3 g |
– iš jų cukrūs | 5.4 g |
Baltymai | 11.3 g |
Druska | 3.3 g |
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės MMMM.mm.dd.
Šiuo metu svetainė yra pildoma ir originalios prekių pakuotės bei prekių sudėtis gali skirtis nuo internetinėje svetainėje pateiktos informacijos. Todėl, prieš vartojant produktus, rekomenduojame įdėmiai perskaityti ant prekių pakuočių nurodytus produktų aprašymus. Iškilus klausimams dėl produktų sudėties ar alergenų juose, prašome kreiptis į svetainės administraciją.
Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)>
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)
150582
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.