Prekės aprašymas
„Jjajangmen“
Patiekalas kilo iš Kinijos Shandong regiono, kur jis buvo žinomas kaip „zhajiangmian“. Jo pradžią galima atsekti nuo Čosono dinastijos laikų. Kai Čosonas atidarė Inčono uostą, daugelis Kinijos gyventojų iš Shandong’o regiono persikėlė į Inčono miestą, kuris dabar yra žinomas kaip „Incheon China Town“. Tačiau korėjietiškas „Jjajangmen“ skiriasi nuo kinietiško „Zhajiangmian“, nes korėjietiška versija naudoja juodas sojos pupeles įmaišydami karamelės ir svogūnų.
Paruošimas:
1. Įdėkite makaronus į 600 ml verdančio vandens puodą ir virkite 5 minutes.
2. Nuimkite nuo ugnies ir išpilkite vandenį palikdami apie 3-4 v.š vandens.
3. Supilkite pupelių pastą ir išmaišykite.
Kiekis: 190 g.
Kilmės šalis: Korėja
Maistingumas
Per 100g:
• Energija: 1,231 kJ/
• Riebalai: 10g
• Angliavandeniai: 44g
• Proteinai: 7g
Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)
Laurynas (įsigijo produktą) –
Never had a real Jjajangmen so this was an introduction and it didn’t disappoint. Slightly sweet sauce adds a nice flavor together with the texture of soft black beans.
Caxap (įsigijo produktą) –
Skanu, daug, rekomenduoju.
Paruošimas:
1.Pusiau atidarit iki pazimetos vietos
2.Istraukti maiselio su padazu ir ipilt verdančio vandens iki tam tikros paziyetos ribos ir uzdarit. Maiseli su padazu palikt is virsaus uzdarant puoda (seip maisa su padazu galima papildomai palikt karstam vandenije 1 min)
3.Palaukti 5 minutes, po to su sakute pradurt puodo dangti pazymetoje vietoje ir ispilkite vandeni
4.Atidaryti puoda, idet padaza, gerai sumaisyti ir galima valgyti.