Makaronai su juodųjų sojos pupelių pasta – „Jjajangmen“ (Cup)

(1 pirkėjo atsiliepimas)

2,50

Produkto kodas: PJJ-021-1 Kategorijos: , Žymos: ,

Prekės aprašymas

„Jjajangmen“

Tai makaronų patiekalas, patiekiamas kartu su tirštu padažu, pagamintu iš Chunjang (sūrios juodųjų pupelių pastos) ir supjaustytos kiaulienos bei daržovių.

Patiekalas kilo iš Kinijos Shandong regiono, kur jis buvo žinomas kaip „zhajiangmian“. Jo pradžią galima atsekti nuo Čosono dinastijos laikų. Kai Čosonas atidarė Inčono uostą, daugelis Kinijos gyventojų iš Shandong’o regiono persikėlė į Inčono miestą, kuris dabar yra žinomas kaip „Incheon China Town“. Tačiau korėjietiškas „Jjajangmen“ skiriasi nuo kinietiško „Zhajiangmian“, nes korėjietiška versija naudoja juodas sojos pupeles įmaišydami karamelės ir svogūnų.

Paruošimas:
1. Įdėkite makaronus į 600 ml verdančio vandens puodą ir virkite 5 minutes.
2. Nuimkite nuo ugnies ir išpilkite vandenį palikdami apie 3-4 v.š vandens.
3. Supilkite pupelių pastą ir išmaišykite.
Kiekis: 190 g.
Kilmės šalis: Korėja

Maistingumas
Per 100g:
• Energija: 1,231 kJ/
• Riebalai: 10g
• Angliavandeniai: 44g
• Proteinai: 7g

1 atsiliepimas apie Makaronai su juodųjų sojos pupelių pasta – „Jjajangmen“ (Cup)

  1. Caxap (įsigijo produktą)

    Skanu, daug, rekomenduoju.
    Paruošimas:
    1.Pusiau atidarit iki pazimetos vietos
    2.Istraukti maiselio su padazu ir ipilt verdančio vandens iki tam tikros paziyetos ribos ir uzdarit. Maiseli su padazu palikt is virsaus uzdarant puoda (seip maisa su padazu galima papildomai palikt karstam vandenije 1 min)
    3.Palaukti 5 minutes, po to su sakute pradurt puodo dangti pazymetoje vietoje ir ispilkite vandeni
    4.Atidaryti puoda, idet padaza, gerai sumaisyti ir galima valgyti.

Parašyti atsiliepimą
X