Indonezija
Rodoma 1–16 iš 55
-
„Lucullus” PILI PILI Bird’s Eye čili pipirai 25g
2,00€ Apžiūrėti -
„Indomie” Jautienos skonio ramenas indelyje 58g
1,50€Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
-
„Bali Kitchen” CHOW MEIN stiliaus makaronai 200g
2,50€Chow Mein – tradicinis kinų virtuvės patiekalas gaminamas iš makaronų, daržovių ir, kartais, mėsos ar tofu.
-
„Bali Kitchen” Čili pipirų skonio makaronai 200g
2,50€ Apžiūrėti -
„Indomie” Daržovių skonio ramenas 75g
1,50€INDOMIE VEGETABLE FLAVOUR INSTANT NOODLES
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU) -
„Indomie” MI GORENG aštrus ramenas 80g
1,50€Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Mi goreng (indoneziečių kalba reiškia „kepti makaronai“), taip pat žinomas kaip bakmi goreng, yra indoneziečių makaronų patiekalas. Jis gaminamas iš plonų geltonų makaronų, pakeptų kepimo aliejuje su česnakais, svogūnais, keptomis krevetėmis, vištiena, jautiena arba griežinėliais pjaustytu bakso (mėsos kukuliais), kiaušiniu, čiliais, kopūstais, pomidorais ir kitomis daržovėmis. -
„Indomie” Vištienos skonio ramenas 70g
1,50€INDOMIE CHICKEN FLAVOUR INSTANT NOODLES
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU) -
„Indomie” Krevečių skonio ramenas 70g
1,50€Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
-
„Lucullus” KETJAP Manis padažas 250ml
2,50€Iš Indonezijos kilęs ketjap manis yra padažas, panašus į sojos padažą, bet saldesnis, tirštas, turintis sirupinę tekstūrą. Kartais vadinamas Indonezijos kečupu, jis gaminamas iš palmių cukraus ir intensyvių skonių prieskonių.
-
„ARG” Emping saldūs melinjo riešutų traškučiai 100g
3,50€„Emping“ yra Indonezijos traškučių rūšis , kąsnio dydžio kripiko krekeris , pagamintas iš tikrojo gnėto (Gnetum gnemon) sėklų taip pat žinomu melinjo arba belinjo pavadinimais. Emping traškučiai yra šiek tiek kartaus skonio. Džakartos gatvėse galima nupirkti paprastų (originalių), sūrių, aštrių arba saldžių Emping traškučių.
-
„ARG” Emping aštrūs melinjo riešutų traškučiai 100g
3,50€„Emping“ yra Indonezijos traškučių rūšis , kąsnio dydžio kripiko krekeris , pagamintas iš tikrojo gnėto (Gnetum gnemon) sėklų taip pat žinomu melinjo arba belinjo pavadinimais. Emping traškučiai yra šiek tiek kartaus skonio. Džakartos gatvėse galima nupirkti paprastų (originalių), sūrių, aštrių arba saldžių Emping traškučių.
-
„Indomie“ Vištienos ir svogūnų skonio ramenas 75g
1,50€Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
-
„Gingerbon” imbiero skonio guminukai su medumi ir citrina 125g
3,00€ Apžiūrėti -
„Indomie” MI GORENG RENDANG aštrios jautienos skonio makaronai 80g
1,50€Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Mi goreng (indoneziečių kalba reiškia „kepti makaronai“), taip pat žinomas kaip bakmi goreng, yra indoneziečių makaronų patiekalas. Jis gaminamas iš plonų geltonų makaronų, pakeptų kepimo aliejuje su česnakais, svogūnais, keptomis krevetėmis, vištiena, jautiena arba griežinėliais pjaustytu bakso (mėsos kukuliais), kiaušiniu, čiliais, kopūstais, pomidorais ir kitomis daržovėmis. -
„Indomie” SPECIAL CHICKEN Vištienos skonio ramenas 75g
1,50€„Indomie“ Instant Noodles SPECIAL CHICKEN Flavour
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU) -
„Indomie” Vištienos kario skonio ramenas 80g
1,50€INDOMIE CHICKEN CURRY FLAVOUR INSTANT NOODLES
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)