Prekės aprašymas
Kilmės šalis: Pietų Korėja
Gamintojas: Nongshim
Kiekis: 125g
AnSung yra mažas miestelis Pietų Korėjoje, o TangMyun reiškia makaronų sriuba. Nors šiandien „AnSungTangMyun“ yra trečia labiausiai parduodama rūšis pasaulyje, daugelis šiuos makaronus laiko vienais geriausių dėl savo originalaus ir išskirtinio skonio.
Paruošimas:
1. Makaronus ir sriubos bazę sudėkite į 550ml verdančio vandens puodą ir virkite 4-5 minutes.
2. Nuimkite nuo ugnies, gerai išmaišykite ir galite valgyti. Savo nuožiūra sriubą galima pagardinti daržovėmis, kiaušiniu ir t.t
Sudėtis: Makaronai: kvietiniai miltai, palmių aliejus, bulvių krakmolas, druska, prieskoniai (maltodekstrinas, saldiklis: E420), žaliosios arbatos ekstraktas.
Sriubos milteliai: prieskoniai (hidrolizuoti augaliniai baltymai (sojos, kviečiai), maltodekstrinas, mielių ekstraktas, česnakai, juodieji pipirai, grybai, cukrus), druska, prieskoniai (paprika, paprikų sėklų aliejus, česnakai, juodieji pipirai), džiovinti jūros dumbliai.
Energetinė vertė / 100 g. | 423 kcal |
Riebalai | 14.0 g |
– Sotieji riebalai | 5.0 g |
Angliavandeniai | 66.0 g |
– iš jų cukrūs | 2.0 g |
Baltymai | 8.2 g |
Druskos | 4.7 g |
Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)
Austėja (įsigijo produktą) –
Vos vos aštroki makaronai. Skanūs. Įdomus skonis 🙂 Pirkčiau dar syk
biruter (įsigijo produktą) –
Kas nemėgsta labai aštriai – puikus variantas 🙂