Prekės aprašymas
Kilmės šalis: Japonija
Gamintojas: Nissin
Kiekis: 174g (2 porcijos)
Pagaminimo būdas:
1.Į gilią lekštę idėkite sultinio pakelio turinį.
2.Į 450ml verdančio vandens įdėti makaronus ir išmaišyti (dviems porcijoms naudokite 900ml vandens). Virti 3min arba kol makaronų stangrumas bus jums tinkamas.
3.Į lekštę su sultinio pagrindu iš pradžių pilkite karštą vandienį ir išmaišykite. Po to įdėkite makaronus.
4.Prieš pateikiant, įdėkite aliejaus pakelio turinį.
Bus skaniau jei pateiksit su svogūnų laiškais, virta ar kepta mėsa, virtu kiaušiniu.
Energetinė vertė / 100 g | 1569 kJ / 372 kcal |
Riebalai | 8.4 g |
– iš jų sotieji riebalai | 4.2 g |
Angliavandeniai | 62.0 g |
– iš jų cukrūs | 6.6 g |
Baltymai | 12.0 g |
Druska | 5.0 g |
Šiuo metu svetainė yra pildoma ir originalios prekių pakuotės bei prekių sudėtis gali skirtis nuo internetinėje svetainėje pateiktos informacijos. Todėl, prieš vartojant produktus, rekomenduojame įdėmiai perskaityti ant prekių pakuočių nurodytus produktų aprašymus. Iškilus klausimams dėl produktų sudėties ar alergenų juose, prašome kreiptis į svetainės administraciją.
Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.