Prekės aprašymas
Kilmės šalis: Japonija
Gamintojas: Itsuki
Kiekis: 172g (2porcijos)
Pagaminimo būdas: Į 450ml (į 1000ml jei gaminate 2 porcijas) verdančio vandens įdėti makaronus ir sultinį ir išmaišyti. Virti 2-3min kol makaronų stangrumas bus jums tinkamas. Prieš pateikiant išspausti į lekštę aliejaus maišelį. Bus skaniau jei pateiksit su svogūnų laiškais, virta ar kepta mėsa, virtu kiaušiniu.
Aštrumo skalė pagal Skovilį:
Aštrumas A0 – visai neaštrūs (0 SHU)
Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
Aštrumas A4 – labai aštrūs (2500-8000 SHU)
Aštrumas A5 – itin aštrūs (8000+ SHU)
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.