Kinija
Rodoma 577–592 iš 700
-
„Jiabao” fermentuotos slyvos 65g
2,00€ Apžiūrėti -
„GanYuan” Krabų ikrų skonio keptos saulėgrąžų sėklos 75g
3,50€ Apžiūrėti -
„GanYuan” Krabų ikrų skonio keptos pupos 75g
3,50€ Apžiūrėti -
„Haidilao” Pomidorų skonio vermišeliai indelyje 118g
5,00€Aštrumas A1 – švelniai aštrūs (1-300 SHU)
-
„Haidilao” Aštriai rūgštūs vermišeliai indelyje 103g
5,00€Aštrumas A2 – vidutinio aštrumo (300-1000 SHU)
-
„SanFeng” Aukštos kokybės 100% juodųjų sezamų pasta (TAHINI) 454g
11,00€ Apžiūrėti -
„XPP” MECO Kinkano ir citrinos skonio arbata 400ml
3,50€ Apžiūrėti -
„Goosun” Amžiaus (100 metų) ančių kiaušiniai 378g
6,00€Šis gurmanų patiekalas tikrai neįprastas. Jis vadinamas amžiaus kiaušiniu, tūkstančio metų kiaušiniu arba šimto metų kiaušiniu, tačiau esmės tai nekeičia – šis kiaušinis ir atrodo taip, kaip skamba jo pavadinimas.
Jis yra populiarus Kinijoje, Vietname ar Tailande. Kaip jis ruošiamas? Vištos, anties, žąsies ar putpelės kiaušinis yra keletą savaičių ar net mėnesių brandinamas pelenų, druskos, negesintų kalkių, ryžių lukštų ir molio mišinyje. Tokio kiaušinio baltymas būna virtęs tamsiai ruda želė, turinčia sieros ar amoniako kvapą, o trynys dažniausiai įgauna tamsiai žalią spalvą ir būna kiek sūrus arba beveik beskonis. Valgoma per šventes ar ypatingas progas. -
„HuangLaowu” Svogūnų skonio pynutės 108g
2,50€ Apžiūrėti -
„GuangDong” HONGYUAN Guavos skonio saldainiai 350g
7,00€ Apžiūrėti -
„Genki Forest” OOLONG arbata be cukraus 500ml
3,00€Oolong arbatos – iš dalies oksiduotų arbatų rūšis, turinti ir juodajai, ir žaliajai arbatai būdingų savybių.
-
„Chun Guang” Kokosų skonio saldainiai 78g
2,50€ Apžiūrėti -
„Eaglobe” SRIRACHA aštrus čili padažas 768g
8,00€ Apžiūrėti -
„WuFuYuan” Rudojo cukraus skonio juodieji tapiokos perlai burbulinei arbatai 250g
6,00€ Apžiūrėti -
„Butterfly” Organinė žalia arbata 100g
11,00€ Apžiūrėti -
„ZhenZhen” Persikų skonio gazuotas gėrimas 330ml
2,00€ Apžiūrėti