kiaušiniai
Rodoma 1–16 iš 18
-
„XuRi” Fermentuoti ančių kiaušiniai 420g
6,50€Šis gurmanų patiekalas tikrai neįprastas. Jis vadinamas amžiaus kiaušiniu, tūkstančio metų kiaušiniu arba šimto metų kiaušiniu, tačiau esmės tai nekeičia – šis kiaušinis ir atrodo taip, kaip skamba jo pavadinimas.
Jis yra populiarus Kinijoje, Vietname ar Tailande. Kaip jis ruošiamas? Vištos, anties, žąsies ar putpelės kiaušinis yra keletą savaičių ar net mėnesių brandinamas pelenų, druskos, negesintų kalkių, ryžių lukštų ir molio mišinyje. Tokio kiaušinio baltymas būna virtęs tamsiai ruda želė, turinčia sieros ar amoniako kvapą, o trynys dažniausiai įgauna tamsiai žalią spalvą ir būna kiek sūrus arba beveik beskonis. Valgoma per šventes ar ypatingas progas. -
„PopSmile” Sūdyto kiaušinio trynio skonio kukurūzų spragėsiai 80g
5,00€ Apžiūrėti -
„LongLife” Kiaušininiai makaronai 500g
3,00€Puikiai tinka naminiams ramenams.
-
„PT” ENERGY99 Kiaušinių skonio kukurūzų lazdelės 180g
5,00€ Apžiūrėti -
„PT” 168 GRAINS Kiaušinių skonio grūdų lazdelės 180g
5,00€ Apžiūrėti -
„XuFuJi” SACHIMA kiniškas karamelės skonio minkštas užkandis 320g
8,50€„Sachima“ – yra saldus kinų virtuvės užkandis, pagamintas iš purių keptos tešlos sruogų, sujungtų su standžiu cukraus sirupu
-
„PT” Rudųjų ryžių lazdelės su kiaušiniais 160g
5,00€ Apžiūrėti -
„Ekel” Ultra Hydrating Essence Mask | Lakštinė veido kaukė su kiaušinio trynio ekstraktu
2,00€EKEL Ultra Hydrating Essence Mask EGG Lakštinė veido kaukė su kiaušinio trynio ekstraktu pasižymi maitinančiu ir drėkinančiu poveikiu.
Kiaušinio trynio ekstraktas pasižymi efektyviai veido odą maitinančiu poveikiu, nes jame gausu naudingų medžiagų, vitaminų, amino rūgščių ir mineralų. Ypač tinka sausai odai norint atkurti prarastos drėgmės balansą, sumažinti veido odos išsausėjimus. -
„MAMA” Sūdyto kiaušinio skonio troškinio tipo makaronai 85g
2,00€Aštrumas A3 – aštrūs (1000-2500 SHU)
-
„Marumiya” POKEMON Furikake pabarstukų rinkinys ryžiams gardinti 50g
6,50€Šie pabarstukai puikiai tinka ryžiams, makaronams, sušiams ir onigiriams gardinti. Rinkinyje rasit 20 maišelių su prieskoniais:
6 su kiaušinių skoniu
6 su lašišos skoniu
4 su tuno drožlių bonito skoniu
4 su daržovių skoniu
Galima maišyti prieskonius, taip sukuriant tinkamą jums skonį.
Viduje yra kolekcinis lipdukas. -
„Marumiya” DEMON SLAYER Furikake pabarstukų rinkinys ryžiams gardinti 50g
6,00€Šie pabarstukai puikiai tinka ryžiams, makaronams, sušiams ir onigiriams gardinti. Rinkinyje rasit 20 maišelių su prieskoniais:
6 su kiaušinių skoniu
6 su lašišos skoniu
4 su tuno drožlių bonito skoniu
4 su ančiuvių skoniu
Galima maišyti prieskonius, taip sukuriant tinkamą jums skonį.
Viduje yra kolekcinis lipdukas. -
„Marumiya” Kiaušinio ir jūržolių skonio Furikake pabarstukai 28g
3,00€Šie pabarstukai puikiai tinka ryžiams, makaronams, sušiams ir onigiriams gardinti.
-
„YB” MOON CAKE žaliosios arbatos skonio tradicinis mėnulio pyragaitis su kiaušinio tryniu 750g
30,00€ Apžiūrėti -
„Marumiya” Kiaušinio, juodųjų pipirų ir jūržolių skonio Furikake pabarstukai 22g
3,00€Šie pabarstukai puikiai tinka ryžiams, makaronams, sušiams ir onigiriams gardinti.
-
„Nissin” Cup Noodle 78g
5,50€Pats pirmiausias, pats tikriausias! Gaminamas nuo 1971m, šis ramenas pirmas pasirodė vienkartiniame indelyje ir pakeitė pasaulį. Su tikromis krevetėmis, mėsa ir kiaušiniu. Dabar istorijos galite paragauti ir jus.
-
„Goosun” Amžiaus (100 metų) ančių kiaušiniai 378g
6,00€Šis gurmanų patiekalas tikrai neįprastas. Jis vadinamas amžiaus kiaušiniu, tūkstančio metų kiaušiniu arba šimto metų kiaušiniu, tačiau esmės tai nekeičia – šis kiaušinis ir atrodo taip, kaip skamba jo pavadinimas.
Jis yra populiarus Kinijoje, Vietname ar Tailande. Kaip jis ruošiamas? Vištos, anties, žąsies ar putpelės kiaušinis yra keletą savaičių ar net mėnesių brandinamas pelenų, druskos, negesintų kalkių, ryžių lukštų ir molio mišinyje. Tokio kiaušinio baltymas būna virtęs tamsiai ruda želė, turinčia sieros ar amoniako kvapą, o trynys dažniausiai įgauna tamsiai žalią spalvą ir būna kiek sūrus arba beveik beskonis. Valgoma per šventes ar ypatingas progas.