“Golden Lily” Ching Po Liang sriubos komplektas 170g

7,00

Neturime

Prekės aprašymas

Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: Golden Lily
Kiekis: 170g

Kaip gaminti:
1. Apvirti kiauliena ant kaulo (500g-1kg) 15-20min ir išpilti vandenį. Gerai praplauti mėsą ir puodą.
2. Įpilti į puodą 4-5 litrus vandens. Įdėti sriubos rinkinio dalis ir apvirtą mėsą ir virti ant mažos ugnies 3 valandas.
3. Po 3 valandų mėsą ištraukti, išimti kaulus, papjaustyti smulkiai ir įdėti atgal.
Gero apetito.

Šiuo metu svetainė yra pildoma ir originalios prekių pakuotės bei prekių sudėtis gali skirtis nuo internetinėje svetainėje pateiktos informacijos. Todėl, prieš vartojant produktus, rekomenduojame įdėmiai perskaityti ant prekių pakuočių nurodytus produktų aprašymus. Iškilus klausimams dėl produktų sudėties ar alergenų juose, prašome kreiptis į svetainės administraciją.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs ““Golden Lily” Ching Po Liang sriubos komplektas 170g”