Virtuvei
Rodoma 1–16 iš 196
-
„LKK“ Pandos austrių padažas 510ml
5,00€510g
-
„Daesang“ 100% Ryžių sirupas 700g
5,50€ Apžiūrėti -
„Chin-Su“ PREMIUM FISH SAUCE žuvies padažas 500ml
6,00€ Apžiūrėti -
„SanFeng“ Aukštos kokybės 100% juodųjų sezamų pasta (TAHINI) 454g
11,00€ Apžiūrėti -
„Ottogi“ Keptos sezamo sėklos 100g
5,00€ Apžiūrėti -
„S&B“ NANAMI TOGARASHI septynių prieskonių aštrūs čili milteliai 15g
2,50€Nanami Togarashi yra Shichimi Togarashi(populiariausių Japonijos aštriųjų prieskonių) rūšys, kurioje yra šiek tiek daugiau citrusinių augalų dalelių.
-
„Iris“ Aukščiausios kokybės japoniški ryžiai iš Akita prefektūros 300g
7,00€Puiki galimybė paragauti tikrų, Japonijoje užaugintų ryžių.
-
„Iris“ Aukščiausios kokybės japoniški ryžiai iš Miyagi prefektūros 300g
7,00€Puiki galimybė paragauti tikrų, Japonijoje užaugintų ryžių.
-
„Jongga“ Tradicinis Korėjietiškas Kopūstų Kimchi 500g | tik su EXPRESS pristatymu VILNIUJE
9,00€Kimchi kilmė yra glaudžiai susijusi su tradicine Korėjos žemės ūkio kultūra, kuri buvo sukurta prieš tūkstančius metų, kai Korėjos pusiasalis buvo padalintas į tris skirtingas dinastijas. Su keturiais skirtingais metų laikais, kurie aiškiai skiriasi temperatūros ir klimato atžvilgiu, korėjiečiai sukūrė įvairius šviežių daržovių konservavimo būdus.
Šiuolaikiškesni šių dienų „Kimchi“ receptai, naudojant aitriąsias paprikas, atsirado vėlyvosios Chosun dinastijos metu, kai buvo pristatytos įvairesnės medžiagos ir maisto produktai. Jis gaminamas iš įvairių daržovių, tokių kaip Korėjietiški kopūstai, ridikai, raudonieji pipirai, česnakai ir svogūnai. Kimchi išryškina tradicinį korėjietiškų receptų skonį žmonėms visame pasaulyje.
-
„Goosun“ Fermentuoti sūdyti ančių kiaušiniai 432g
7,00€Sūdyti ančių kiaušiniai yra populiarūs Kinijoje, Vietname ar Tailande. Valgomi kaip pagardas prie ryžių ir košių.
-
„Goosun“ Amžiaus (100 metų) ančių kiaušiniai 378g
7,00€Šis gurmanų patiekalas tikrai neįprastas. Jis vadinamas amžiaus kiaušiniu, tūkstančio metų kiaušiniu arba šimto metų kiaušiniu, tačiau esmės tai nekeičia – šis kiaušinis ir atrodo taip, kaip skamba jo pavadinimas.
Jis yra populiarus Kinijoje, Vietname ar Tailande. Kaip jis ruošiamas? Vištos, anties, žąsies ar putpelės kiaušinis yra keletą savaičių ar net mėnesių brandinamas pelenų, druskos, negesintų kalkių, ryžių lukštų ir molio mišinyje. Tokio kiaušinio baltymas būna virtęs tamsiai ruda želė, turinčia sieros ar amoniako kvapą, o trynys dažniausiai įgauna tamsiai žalią spalvą ir būna kiek sūrus arba beveik beskonis. Valgoma per šventes ar ypatingas progas. -
„LianFeng“ SEITANAS džiovinta kviečių mėsa iš glitimo 200g
4,00€Kvietinė mėsa arba seitanas – iš Japonijos kilęs elastingas produktas, kuris gaminamas iš glitimo. Tradiciniu būdu gaminant seitaną kvietinė tešla yra skalaujama vandeniu kol iš tešlos yra pašalinamos krakmolo granulės. Dažnai naudojamas kaip mėsos pakaitalas.
-
„Kewpie“ Keptų sezamų skonio salotų padažas su Yuzu citrina 180ml
6,50€ Apžiūrėti -
„Ajuma Republic“ Korėjietiškas BBQ Padažas 335g
6,00€ Apžiūrėti -
„Eaglobe“ SRIRACHA aštrus čili padažas 768g
8,00€ Apžiūrėti