Kiti maisto produktai
Rodoma 81–96 iš 226
-
„GL” Konservuoti ličiai sirupe 567g
3,50€ Apžiūrėti -
„CJO” Džiovinti rudadumbliai (Dashima) (Kombu) 150g
10,00€ Apžiūrėti -
„PINSHAN” Mangų skonio sprogstantys BOBA rutuliukai 950g
14,00€ Apžiūrėti -
„S&B” GOLDEN CURRY Vidutinio aštrumo Japoniško kario mišinio kubeliai 198g
6,00€„Golden Curry” – tai ryškaus skonio kario kubeliai iš Japonijos. Šis produktas taps puikiu pagardu ne tik kario fanatikams, bet ir ieškantiems naujų pojūčių savo kasdieninėje virtuvėje. Gali būti naudojamas padažui gaminti.
-
„S&B” Vidutinio aštrumo Japoniško kario mišinio kubeliai 180g
6,00€„S&B Curry” – tai ryškaus skonio kario kubeliai iš Japonijos. Šis produktas taps puikiu pagardu ne tik kario fanatikams, bet ir ieškantiems naujų pojūčių savo kasdieninėje virtuvėje. Gali būti naudojamas padažui gaminti.
-
„Hikari” Greito paruošimo MISO sriuba 60g
2,50€Trys porcijos
-
„JONGGA” Pekino kopūstų (NAPPA) kimčiai maišelyje 80g
2,50€ Apžiūrėti -
„Bibigo” Pjaustyti kimčiai maišelyje 150g
3,00€ Apžiūrėti -
„ThaiDelight” SHIRATAKI KONIACU ryžiai 350g
3,50€Leopardinis amorfofalas (Amorphophallus konjac) – aroninių (Araceae) šeimos amorfofalų genties augalų rūšis. Šio augalo krakmolinga šaknis labai plačiai naudojama Tolimųjų Rytų virtuvėse, gaminant koniaku miltus bei savotišką želę (ši gali pakeisti želatiną vegetarų kulinarijoje). Koniaku želė, makaronai ir ryžiai gali būti vartojami vietoj mėsos produktų. Jie dedami į įvairias sriubas.
-
„CJO” Džiovinti jūros dumbliai (Wakame) 150g
10,00€ Apžiūrėti -
„Wanderfort” Vištienos ir kukurūzų skonio dešrelės 270g
8,50€ Apžiūrėti -
„Wanderfort” Kumpio skonio dešrelės 270g
9,00€ Apžiūrėti -
Aukščiausios kokybės kulinariniai Žaliosios arbatos mačia (Matcha) milteliai 100g
17,00€„Matcha“ yra smulkūs milteliai, gaminami sutrinant pavėsyje auginamos „Gyokuro” arbatos lapus.
-
„AfroAse” Džiovintos smulkintos krevetės 150g
10,50€ Apžiūrėti -
„AfroAse” Džiovintos mažos krevetės 70g
6,00€ Apžiūrėti -
„JLB” Stambūs tapioka perlai 400g
3,00€Tapioka perlai gaminami iš begliutėnio kassava augalo krakmolo. Dažnai naudojami arbatose, desertuose ir salotose.